Samenwerkingspartners

Landelijke benadering

Het werkgebied van Solutions is verspreid over heel Nederland. Met drie vestigingen en zeer veel oproeplocaties door het land, zijn wij in staat om een compleet pakket van verzuim-, preventie-, en re-integratiediensten te bieden aan zowel de private als de publieke sector.

Iedere mens is uniek en dat geldt ook voor een bijbehorend ziekteverzuim. Re-integratietrajecten staan nooit op zichzelf en dat is de reden dat wij, in samenwerking met diverse expertpartners, een compleet pakket aan diensten bieden. Zo werkt Solutions samen met dochterbedrijf Arbotransparant, specialist in Verzuimmanagement en dochterbedrijf Laborem, bureau voor detachering- en uitzendkrachten. Bovendien heeft Solutions in iedere regio eigen trainingscentra waarin beroepenoriƫntaties, coachingstrajecten en trainingen worden gegeven aan mensen op zoek naar ander werk.

Ook heeft Solutions een sterke samenwerkingsovereenkomst met expertpartners, als:

  • Regiopoortwachters.nl; de gecertificeerde, landelijke arbo – en re-integratiedienstverlener met regionale benadering.
  • Mea Fysio en Fysio Holland; de overkoepelende organisatie van fysiotherapiepraktijken met regionale vestigingen in het hele land.
  • Balans en Impuls; een landelijk opererend psychologisch training- en adviesbureau.

Door de beschikking over trainingslocaties en samenwerkingsverbanden met dochterbedrijven en expertpartners kan Solutions op alle vlakken de beste begeleiding bieden bij re-integratie na een langdurig ziekteproces, zowel op fysiek als mentaal gebied.