Over Solutions!

Over Solutions!

Ieder mens bezit kwaliteiten die hij of zij kan benutten, of het nu gaat om gezonde mensen of om mensen met een beperking.  Solutions! helpt mensen met een mentale en/of fysieke beperking in hun zoektocht naar die kwaliteiten.

Als expert op het gebied van arbeids(on)geschiktheid zien wij het als ons doel om de juiste mensen op de juiste plek te helpen. De focus ligt daarbij vanzelfsprekend op dat wat wél mogelijk is. Een zoektocht naar kennis, kunde en kwaliteiten, met als uiteindelijk doel: het vinden van een geschikte werkomgeving waar iemand volledig tot zijn of haar recht komt!

Wij streven ernaar om mensen met een beperking zo snel mogelijk weer aan het werk te helpen, waardoor de schade voor verzekeraars beperkt wordt en organisaties hun kosten kunnen beheersen.

Sinds 2003

Al meer dan 10 jaar ontwikkelt en innoveert Solutions! kwalitatief hoogwaardige diensten op het gebied van verzuim, preventie en re-integratie. Daarbij bedienen wij bedrijven, uitvoeringsinstellingen, het UWV, gemeenten en sociale verzekeraars in heel Nederland. Solutions! is expert in het complete spectrum van arbeids(on)geschiktheid, wat betekent dat u bij ons terecht kunt voor:

  • Diensten ter voorkoming van het ziek worden;
  • Het managen van verzuim;
  • De inzet van snelle interventiediensten;
  • Claimbeoordelingen;
  • Re-integratie naar ander werk;
  • Overname van het  dienstverband door Laborem detachering (dochterbedrijf).

De diensten van Solutions zijn landelijk, maar worden regionaal uitgevoerd. Onze aanpak is professioneel, transparant en bovenal effectief.